Bekijk-onze-menukaart

Vergaderen, brainstormen, ontmoeten, inspireren en Eten & Drinken op een creatieve broedplaats voor Innovatie & Duurzaamheid en tegelijk een uitstekend voorbeeld van de Participatiesamenleving. En dat allemaal op het Leerpark in Dordrecht.

Ospitalita heeft tegenwoordig ook de mogelijkheid om de ruimtes op de prachtige 4de verdieping van de Duurzaamheidsfabriek aan te bieden. Een brainstorm-middag, een vergadering, seminar of een netwerkborrel. Het kan allemaal! En, alles kan worden gecombineerd met een rondleiding door de Duurzaamheidsfabriek, een gemeenschappelijke lunch of diner. Gezelschappen van 5 tot 300 personen zijn bij ons welkom!

Ospitalita, uw partner op het gebied van catering & horeca, verwelkomt u en uw gezelschap zowel op locatie als in het Grand Café Bellissimo graag. Ons team en onze dienstverlening kenmerken zich door hun extra warmte, hartelijkheid en laagdrempeligheid in combinatie met professionaliteit en heerlijk eten.

Bent u inmiddels nieuwsgierig? Loop bij ons binnen of neem contact met ons op via T. 088-6572000 of E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voorwaarden.

Foto's Inspireren en vergaderen

"Eten, drinken, vergaderen, ontmoeten & ondernemen in een maatschappelijke & sociaal duurzame omgeving. Eten zoals thuis maar dan anders. Dat is Ospitalita."

KHNWij zijn lid van de Koninklijke Horeca Nederland en leveren onder de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH).

 Drechtwerk        Da Vinci College      SBB logo 2016       logo             duurzaamheidsfabriek-leerpark

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com