Bekijk-onze-menukaart

Ospitalita is graag uw partner voor al uw partijen, zowel bij u als bij ons op locatie. Wij bieden u een zeer uitgebreid basis cateringassortiment. Uiteraard is bij ons elke offerte maatwerk. Van een eenvoudig koffiebuffet tot een complete verzorging van uw gelegenheid, alles verzorgd met en door medewerkers van Drechtwerk, ondersteund door professionals. Nieuwsgierig? Vraag ons assortiment aan of bel even. Wij maken graag een afspraak om alle wensen in kaart te brengen.

Ospitalita is al een aantal jaar een vertrouwde partner voor vele opdrachtgevers op het gebied van lunch, overwerkmaaltijden, feesten en partijen. Wij hebben inmiddels een gedegen ervaring in het organiseren van al uw feesten en partijen, zowel op locatie als bij onze diverse locaties.

Wij kunnen voor u onze en uw ruimte eventueel omtoveren. Wij denken in dat geval graag met u mee. Natuurlijk bereiden wij alle garnituren en buffetten bij ons met onze eigen medewerkers. Heeft u interesse? Neemt u vooral contact met ons op, wij maken in dat geval graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Ospitalita is ook het cateringbedrijf voor al uw vergaderarrangementen en overwerkmaaltijden. Geen contante betalingen, geen ingewikkelde bestelformulieren, niemand van uw eigen organisatie hoeft de deur uit en zelfs nog tot een uur van te voren te bestellen. We maken voor u een klantendossier aan. Maandelijks achteraf factureren wij u de geleverde lunches. Het enige wat u hoeft te doen is een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's Catering

  • Biologische producten, eerlijke producten en vers.
  • Wisselend assortiment en seizoensproducten.
  • Oerbrood van de regionale bakker: zelf snijden en vers (afgebakken).
  • Biologische melk en karnemelk in kannen.

KHNWij zijn lid van de Koninklijke Horeca Nederland en leveren onder de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH).

 Drechtwerk        Da Vinci College      SBB logo 2016       logo             duurzaamheidsfabriek-leerpark

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com